• Hosting & Domain
  Starto me Hosting dhe Domain për faqen tuaj
  Nuk jeni të kënaqur
  me produktet tona,
  brenda 30 ditëve i
  rikthejmë paratë
  për vetëm
  €2.95
  /në muaj
 • Web pako Premium
  Për dizajnimin dhe zhvillimin e faqës tuaj, kujdesemi ne.
  HTML/PHP/FLASH/ASP/BLOG
  Sistem Menagjues
  Instalim të Skriptave
  Mirëmbajtja e Faqës
  Live Support 24/7
  për vetëm
  €69
  /në muaj
 • App iOS & Android
  Tani ju mund ta ndertoni aplikacionin tuaj
  Publikimin në App Store & Play Store
  Pa limit Update
  Pa limit Shkarkime
  Hapsirë dhe Trafik 1 - 5 GB në muaj
  Live Support 24/7

PAKO BASIC

€20 /viti
 • 20 GB Web Hapsirë
 • 250 GB Trafik Mujor
 • 1 Domain në Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pa Fund MySQL Databases
 • Live Support 24/7

Reseller R-1

€25 /muaji
 • 100 GB Web Hapsirë
 • Pa Fund Trafik Mujor
 • 100 Domaina Strehues
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pa Fund MySQL Databases
 • Live Support 24/7

PAKO SILVER

€50 /viti
 • 60 GB Web Hapsirë
 • 600 GB Trafik Mujor
 • 5 Domain në Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pa Fund MySQL Databases
 • Live Support 24/7

PAKO GOLD

€80 /viti
 • Pa Fund Web Hapsirë
 • Pa Fund Trafik Mujor
 • 10 Domain në Llogari
 • Pa Fund Sub Domains
 • Pa Fund MySQL Databases
 • Live Support 24/7

Shërbimet Disa nga shërbimet që ofrojmë ne!!

Ne përdorim teknologjitë e kohës dhe duke qenë në kontakt me tendencat e fundit.
Na bëni një telefonatë ose na shkruani një e-mail që të provojmë projektin tuaj të ardhshëm.
 • Web Hosting Ne ofrojme Hosting me kapacitete të ndryshme dhe me çmimet më të lira. Më shumë
 • Regjistro Domain Regjistro Domain dhe fillo me ëndrrën tuaj në botën elektronike. Më shumë
 • Zhvillimi i Faqës Për dizajnimin dhe zhvillimin e faqës mendojme ne! Mjafton një takim.. Më shumë
 • Marketing Reklamo produktin tuaj. Në Tv, Radio dhe Internet. Më shumë
Ofertat e fundit në DizGrafik
Super oferta

App iOS & Android

Tani ju mund ta ndertoni aplikacionin tuaj
 • App Store & Play Store
 • Pa limit Update
 • Pa limit Shkarkime
 • Hapsirë dhe Trafik 1-5 GB
 • Live Support 24/7
20%
zbritje
Më shumë

Reseller R-2

Menaxho të tjerët me Reseller
 • Kapaciteti në Disk 200 GB
 • Trafik Mujor Pa Fund
 • Domain Strehues 200
 • Domain të Parkuar Pa Fund
 • Live Support 24/7
30
muaji
Porosit tani

Përse të na zgjedhni ne?

Sepse DizGrafik ofronë kushtet më të mira në treg
 • Takim për projektin tuaj
 • Çmimet më të mira
 • Kujdesje për klientin
 • Na kontakto dhe jemi aty
 •   99.98% Siguri
 • Rikthim të parave

Çfarë thonë klientët

  Viti i tretë qe jemi në Dizgrafik, dhe sinqerisht jemi shumë të kënaqur me këtë kompani. Më parë nuk kishim një faqe aktive, nuk funksiononin as emailat.
Ndërsa tani Dizgrafik kujdeset për këto gjëra dhe puna jonë është më e lehtë. - Amik.ORG   Support to Microfinance
  Dizgrafik e realizioj faqën tonë ashtu siq dëshiruam ne, jemi shumë të kënaqur me punën e tyre. Gjithashtu ata ndërtuan falas një web app dhe tani të gjithë ne që përdorim një telefon të menqur, mund të navigojmë shumë më mirë. - GolajMed3.Com   Dentist
  Ne vendosem të kishim një faqe për herë të parë dhe kontaktuam me Dizgrafikun. Ata zhvilluan dhe ndertuan një faqe për ne, gjithashtu ne fituam një domain falas duke porositur Hosting Pako Basic tek super ofertat. - Qumeshtorja-Golaj.Com  Produkte Qumështi
Klientët Disa nga klientët tanë: